ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΡΗΣ - KAΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ: Το τελευταίο τραγούδι του Ντύλαν

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Ο Χρήστος Κελλάρης γεννήθηκε το Μάη του 1984 στη Θεσσαλονίκη και είναι Πολιτικός Μηχανικός που δεν ζει στη Θεσσαλονίκη. Αρχίζει να ασχολείται με την ποίηση και την λογοτεχνία στην ηλικία των 17 από ένα λάθος.

Το 2006 ολοκλήρωσε την πρώτη του ποιητική απόπειρα. Πρόκειται για μία συλλογή που απαρτίζεται από αρκετά ποιήματα, και έχει τίτλο: «Μια γουλιά ακόμα».

Το 2007 ολοκλήρωσε την πρώτη του νουβέλα που φέρει τον τίτλο «Με δυο ποτά στο χέρι». Την ίδια χρονιά δημιουργεί τον πρώτο του προσωπικό ηλεκτρονικό χώρο στη διεύθυνση http://Kellaris.Blogspot.Com με σκοπό να αναρτήσει μερικές από τις σκέψεις του..

ΤΙΤΛΟΣ: «ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ»

ΤΙΤΛΟΣ: «ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ»
TO EΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

«ΓΕΡΝΩ»

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Το τελευταίο τραγούδι του Ντύλαν


Έπειτα από τόσα χρόνια θυμήθηκα το παλιό μου ιστολόγιο ξανά..

Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω να το κάνω γιατί μία και μόνο ματιά στις ημερομηνίες των αναρτήσεων αρκεί να κάνει χίλιες δύο υπέροχες στιγμές του χθες σημερινές. Πόσα πράγματα έχουν αλλάξει μέσα σε μόλις 6 χρόνια από τη τελευταία μου ανάρτηση.. Στις ζωές μας γενικά. 

Η δυνατή πένα όμως του φίλου μου Κώστα Δρουγαλά παρέμεινε ζεστή! 

Να το διαβάσετε! Ο συγγραφέας - δρυίδης είναι ένας από εμάς και τα γραφόμενά του αποτελούν μία δική μας - δική σας μετα-ιστορία που ξεκίνησε κάποτε και δεν τελείωσε ακόμα, σε κάποια γωνιά μιας πόλης ενός πλανήτη κάποιου γαλαξία, δευτερόλεπτα φωτός από μακριάς μας.. 

Καλή δύναμη φίλε και πίνουμε στα επόμενα που έρχονται! 

(Εκδόσεις Πικραμένος, 2016 μ.χ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:


«Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ»